Blue Beauty Drops roller

RAAW by Trice
Czas dostawy 2-3 dni
169.00

RAAW by Trice

10 ml

Blue Beauty Drops - serum i odżywczy olejek do twarzy w jednym. Pełen antyoksydantów i witamin o działaniu odmładzającym i łagodzącym. Unikalny niebieski kolor to zasługa azulenom występującego we wrotyczu marokańskim. Olejek wygładza i uelastycznia skórę, redukuje podrażnienia i zaczerwienienia, oraz zapewnia zrównoważone nawilżenie bez zatykania porów.

Pozostawia jedwabiście gładką i promienną cerę. Idealny dla wszystkich rodzajów skóry - szczególnie leczniczy dla skóry trądzikowej i tłustej.

Kosmetyki RAAW powstają z ekologicznych, naturalnych składników. Są całkowicie pozbawione szkodliwej chemii i sztucznych substancji. Marka została stworzona przez pochodzącą ze Skandynawii Trice Christiansen w Nowym Jorku, a następnie przeniesiona do Los Angeles.

ZASTOSOWANIE

Delikatnie naciskając masuj twarz rollerem, a następnie wklep kosmetyk opuszkami palców aby uzyskać pełną absorpcję. Stosuj rano i wieczoem. Pozwól olejowi wchłonąć się w skórę 5-10 minut przed nałożeniem makijażu. Ponieważ olejek do twarzy działa jak serum i środek nawilżający w jednym, nie musisz stosować niczego innego.

Kieszonkowy rozmiar idealnie sprawdzi się poza domem oraz w trakcie podróży.

KLUCZOWE SKŁADNIKI

Blue Tansy (wrotycz marokański): Lecznicze właściwości Blue Tansy wynikają z pigmentu azulenowego, który nadaje olejowi efektowny szafirowy kolor. Duża ilość azulenu daje zdolność do uspokojenia i leczenia zniszczonej skóry. Blue Tansy ma silne właściwości przeciwzapalne. Świetnie nadaje się do skóry podrażnionej i skłonnej do trądziku.

Ylang Ylang: jest znany z regeneracji komórek skóry, wygładzania drobnych linii i poprawy elastyczności skóry.

Olej z nasion Baobabu: tłoczony na zimno z nasion drzew owocowych Baobabu rosnących w Afryce. Super owocowy Baobab jest pełen witaminy C, żelaza, przeciwutleniaczy i 8 niezbędnych aminokwasów. Ten wspaniały olej szybko się wchłania i głęboko nawilża.

Olej jojoba: Ze względu na działanie przeciwzapalne, olej jojoba jest stosowany do wspomagania gojenia się ran, leczenia infekcji skóry i trądziku. Jojoba ma właściwości absorpcyjne podobne do sebum naszej skóry.

Udostępnij

polecamy

powiadom mnie o dostępności produktu

wybierz swój wariant i podaj adres email - powiadomimy Cię gdy pojawi się na stanie

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj